Kinél történjen a weboldal készítés?

Nagyon összetett és bonyolult belevágni egy vállalkozásba. Ennek egyik kardinális pontja a weboldal készítés. Vajon mikor fog megtérülni? Vajon megtérül-e egyáltalán? Mennyért érdemes csináltatni? Mikor kell megjelenni? Rengeteg olyan kérdés van, amit még egyáltalán a tervezés előtt meg kell válaszolni. Arra, hogy mennyiért érdemes weboldalt csináltatni, elég egyszerű a válasz. Annyiért amennyit szánunk rá.

Egy weboldal elkészülhet 50.000 Ft-ból és 500.000 Ft-ból is. És szinte teljesen mindegy, hogy melyiket választja, mert bármelyik lehet profi. De ha ekkora a fluktuáció, akkor honnan lehet tudni, hogy kire bízza vállakozása weboldal készítését? Hát erre szerintem elsőre nem lehet biztos választ adni. Mindenesetre érdemes pár szabályt betartani. Legyen elérhető, rendelkezzen referenciával, kössetek szerződést. Talán ezekkel ki lehet kerülni, hogy lelépjen a munka kellős közepén. Vajon miben különbözik egy 50.000Ft-os és egy 500.000 Ft-os weboldal, aminek a kinézete konkrétan ugyan az? Lehet, hogy a válasz az, hogy semmiben.

weboldal készítés
weboldal készítés

Általában az 50.000 Ft-os honlapot random Pistike kattintatja össze semmilyen tudással, de van úgy, az 50.000Ft-os weboldal készítés nem egy random Pistike által összedobott borzalom, hanem csak arról van szó, hogy nem olyan kapzsi a fejlesztő. És az is előfordulhat, láttam már nem egyet, hogy az 500.000 Ft-os weboldal egy rakás kaki. Rosszabb, mintha Pistike kattintotta volna össze. A weboldal készítés esetében mindenki tudja, hogy alap. De akkor milyen a jó weboldal?

Hát először is gyors és szép. Bár elég egyértelműnek hangzik, mégis elég ennyi a kezdésnek. Nem kell mindennek tökéletesen passzolnia mindennel, ugyanis a látogatók nem ezt fogják nézni. Azt fogják nézni, hogy hol van a Google találati listáján. Első helyen. Klikk! Meg se jelenik? Hát akkor nincs klikk. Tényleg. Találják meg az emberek rajta az infót, persze. Viszont azt sokkal fontosabb, hogy a keresőmotorok melyik helyre rangsorolják. Ezt a SEO-val lehet elérni. Erre már a weboldal készítés első lépéseinél is oda kell figyelni. Bármikor el lehet kezdeni a keresőoptimalizálást, de minél hamarabb belevág egy vállalat, annál hamarabb nagyobb sikereket érhet el.

honlapkészítés
honlapkészítés

Ha van egy jó szaki, van egy remek elgondolás és persze a vállakozás az életben is szépen teljesít, akkor szinte biztos, hogy a neten is bravúros dolgokat érhet el egy weboldal. Nem dől el minden akkor, amikor szakember választ, de nagyon sok pénzt spórolhat és rengeteg fejfájást takaríthat meg, ha első jó weboldal készítés csapatot bíz meg. Ehhez válassza a Catch The Net szolgáltatásait.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük